Mountgay XO je opulentní blend nejkvalitnějších destilátů stařených 8–15 let, smíchaný z rumů vyrobených převážně metodou pot still, což mu dodává větší jemnost a harmonickou chuť.
Objevte svět výjimečných rumů s novým Rumovým Adventním Kalendářem A.H. Riise! Obsahuje 24 jedinečných degustačních lahviček (20 ml), díky kterým ochutnáte celou řadu rozmanitých rumů značky A.H. Riise včetně několika novinek.
Rum Brugal Leyenda zraje celých 10 let a během této doby rozvine celý svůj chuťový profil. Proces zrání probíhá ve dvou typech sudů: zpočátku rum odpočívá v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon. Proces zrání pak probíhá v evropských sudech z červeného dubu, které vstřebaly chuť sherry. Tento sofistikovaný systém dodává rumu Brugal Leyenda jeho komplexní a harmonickou chuť.
Rum pochází z ostrova Mauritius z dílny známého master Blender Frederica Bestela. Je jedinečný svou jemnou nasládlou chutí s buketem oříšků v kombinaci se sušeným ovocem. Rum byl vytvořen zráním v sudech z Jižní Afriky, které mu dodávají aroma amerického dubu a sladký závěr portského.
Rum Auténtico Nativo pochází z Panamy, zraje 15 let ve vypálených sudech, rum má intenzivní tmavě jantarovou barvu. Komplexní aroma spojuje jemnost ořechů se sílou dubu.
Až 25leté rumy, které zrály v sudech po bourbonu a poté v sudech po portském víně značky Graham‘s. Jedná se o moderní, velmi aromatický rum středního těla s tóny vanilky, tmavého karamelu a pražených ořechů.
Degustační set rumů od značky Plantation Vás zavede na ikonické místa výroby rumů a seznámí se šesti druhy rumů oblíbené a již i ikonické značky Plantation.
Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.