Santos Dumont XO Elixir je limitovaná edice prémiového brazilského rumu, který je vyroben podle staré receptury rodiny Dumont ze 100% čisté a čerstvě vymačkané panenské šťávy z cukrové třtiny.
Capitan Bucanero Elixir - pod tímto názvem se skrývá skutečně elegantní, sedmiletý rum z Dominikánské Republiky, jehož skvělá vůně Vám spolu se skvělou chutí nepochybně učaruje.
Rum Deadhead Dark chocolate je inspirován dávným receptem, který používali Májové a Aztékové. Plný prémiový rum stařený po dobu pěti let, do kterého je přidáno mexické pomalu pražené kakao.
Legendario Elixir de Cuba je vyroben z pravého rumu Anejo, který leží 7 let v sudech z amerického dubu. Následně se v něm minimálně měsíc macerují rozinky, po maceraci se vymačkají a lahodná šťáva se přidává do rumu.
Rumový Elixir Kakadu představuje typickou banánovou chuť Karibiku. Kakadu se vyrábí z blendu tří až pětiletých rumů, vyzrálých banánů macerovaných v rumu a karamelu.
Tento rum je dochucený tradičním kořením latinské Ameriky, vanilkou a skořicí. Pro dosažení lahodné chuti v rumu se maceruje po dobu 72 hodin čerstvě upražená káva.
SéRum elixír je pečlivě namíchaný z pravého panamského rumu, který zraje v sudech tři až osm let. Je jemný, hladký a kulatý. Ideální pro každou příležitost.
Rumbullion ctí staré námořnické tradice a představuje poctivý blend těch nejlepších rumů z Karibiku obohacený o ty nejlepší suroviny, na jaké mohli námořníci při svých cestách narazit
Pro výrobu tohoto rumu je použita směs sedmiletých až dvanáctiletých rumů, které zrají v sudech z amerického bílého dubu. Macerované rozinky a bylinky dodávají charakteristickou barvu a chuť.
Lahodný rumový likér na bázi ušlechtilého 12letého rumu se vyznačuje tmavě červenou až mahagonovou barvou. Macerované hrozny Pedro Ximénez mu dodávají jedinečnou ovocnou vůni i chuť.
Remedy Pineapple jemná exotická lihovina, která je vyrobena z karibského rumu a ananasové esence, inspiruje již v nose a na jazyku jemně nasládlým rumem a skvělými náznaky vanilky a intenzivního ananasu.
Spytail Black Ginger Rum. Jeho základem je tradiční recept z 19. století, dle kterého je do sudu přidáván čerstvý zázvor a koření, s nimiž se rum staří. Výsledkem je mírně nahořklý, plný, kořeněný a komplexní spirit, který dlouho zůstává na jazyku.
Legendario Elixir de Cuba je vyroben z pravého rumu Anejo, který leží 7 let v sudech z amerického dubu. Následně se v něm minimálně měsíc macerují rozinky, po maceraci se vymačkají a lahodná šťáva se přidává do rumu.