Blend až 8 letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny vanilky, sušeného ovoce a oříšků.
Mountgay XO je opulentní blend nejkvalitnějších destilátů stařených 8–15 let, smíchaný z rumů vyrobených převážně metodou pot still, což mu dodává větší jemnost a harmonickou chuť.
Nic jako karibské styly, tento rum z Mauricia je sušší a určitě se dá popíjet sám. Spousta čerstvého sladu, hřejivý fondán, vlhký dub a lepkavý karamel na patře který vytváří neuvěřitelně dlouhý, teplý a lahodný závěr.
La Maison du Rhum Salvador #3 2011 k nám přichází z malé středoamerické země hraničící s Pacifikem. Jedná se o melasový rum vyrobený složitým procesem míchání, který vyvinul Don Pancho Fernandez, slavný kubánský maestro ronero.
Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady.
Ron Roble Extra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Poté je uložen na dobu 8 až 12 let do sudu z amerického dubu po bourbonu.
Tento rum má čokoládovou vůni, pikantnost ovoce a zejména sladkost karamelu. Chuť je velmi sladká a teplá s nádechem hřebíčku, skořice a kardamonu ,která se uzavírá intenzivní vůní vanilky.
Dos Maderas 5+3 je 100% karibský třtinový rum, který nejprve zraje 5 let v karibské oblasti poté 3 roky v sudech, ve kterých původně zrálo sherry „Dos Cortados“.
Velice jemný a netradičně dobře vybalancovaný blend Hell or High Water Reserve Rum. Najdeme v něm super prémiové rumy z Barbadosu, Trinidadu, Jamajky a Guyany stařeny 8 let v dubových sudech po americkém burbonu.