Rum Deadhead Dark chocolate je inspirován dávným receptem, který používali Májové a Aztékové. Plný prémiový rum stařený po dobu pěti let, do kterého je přidáno mexické pomalu pražené kakao.
Panama je ideální pro výrobu rumu s vynikajícími podmínkami pro růst, destilaci a zrání cukrové třtiny. Tento rum je starý pět let a je stáčen do speciální láhve ve tvaru diamantu.
Základem honey elixíru je FERRUM Reserva (směs 5-7 let stařených rumů z Karibiku). K dochucení se používá pouze český med od malých dodavatelů. Vyrobeno dle dochovaných záznamů původní receptury.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Rum Contrabando se vyrábí z melasy, zraje po dobu 5 let. Má jemné karibské aroma plné tónů sladké vanilky, čerstvého kokosu a zralého tropického ovoce, v chuti doplněné o tóny dřeva.