Ron Roble Ultra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Následně je destilát uložen na dobu 12 let v sudech z amerického dubu.
Panama je ideální pro výrobu rumu s vynikajícími podmínkami pro růst, destilaci a zrání cukrové třtiny. Tento rum je starý pět let a je stáčen do speciální láhve ve tvaru diamantu.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.
Ručně vyráběný rum vyznačující se lehkostí, který zrál 12 let. Má tóny ožehnutého dubu, karamelizované pomerančové kůry, šťávy z cukrové třtiny, pistácií a švestek.
World‘s End Rum Tiki Spiced je výrazný blend 3 – 5letých karibských rumů. Z macerovaného a infúzovaného koření dominuje zejména skořice a také směs přísně tajného koření, které vytváří nezaměnitelný charakter.
Vyvážený blend stařených rumů, které zrály systémem solera v lehce vypálených sudech a sudech po bourbonu. Čirou barvu získává filtrací přes uhlíkové filtry.