Bio přípravek pro vzkypění těsta na pečené buchty, koláče, bábovky... Je výborným pomocníkem zejména při pečení z třeného nebo litého těsta a při pečení z celozrnné mouky.
Pohanku milujeme, proto jsme jí postavili bezlepkový mlýn. Pohanku lámanku si oblíbíte pro její univerzálnost. Stačí nechat projít varem a máte skvělou surovinu na výtečné kaše, nákypy, karbanátky.
Rýžové pukance jsou jemné, lehce stravitelné a báječně křupavé. Zpestří vaši snídani i svačinku. Nasypte si je do jogurtu, do směsi cereálií nebo jimi ozdobte ovocný salát. Jsou přirozeně bezlepkové.
Možná ho znáte z dovolené z Maroka. Ras el Hanout je oblíbená orientální marocká směs koření na maso, rýži, kuskus, tajine, luštěniny a vegetariánské pokrmy.
Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané, jako bramborová kaše nebo bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit.