Nastavení
Slivovice zlatá je minimálně rok starý destilát, který se přečerpává z nerezových zásobníků do dubových sudů.
Hruškový destilát, neboli hruškovice, má nezaměnitelnou nasládlou chuť a výrazné aroma po zralých hruškách.
Jesenický calvados má typickou tmavě zlatou barvu, bohaté jablečné aroma s dochutí jader a vanilky. Na rozdíl od francouzských výrobků má jesenický calvados lihovitost 45 %.
Jeřabinka se vyznačuje výraznou jemností, jeřabinovou vůní a typickou tříslovou chutí.
Hruškovice z odrůdy Williamsova máslovka je díky nezaměnitelnému aromatu a výrazné hruškové chuti jednou z nejvyhledávanějších ovocných pálenek.
Jeden z nejjemnějších ovocných destilátů je vyráběn kvašením a citlivou destilací přezrálých višní z jihovýchodních svahů Nízkého Jeseníku.
Karfíkova jahodovice - jahodová pálenka je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvých jahod.
Grešík Děčínská Jablkovice 46% 0,5l - čistý ovocný destilát.
Nacházíte se na straně 6 z 6.
Prohlašuji, že jsem starší 18-ti let a jsem si vědom, že tyto stránky obsahují produkty k užití pouze pro osoby starší 18-ti let !