Chambord je likér z nejlepších malin a ostružin na světě. Ty se mísí s exotickými příchutěmi černé maliny, černého rybízu, madagaskarské vanilky a koňaku.
Výroba jesenické ořechovky o lihovitosti 35 % trvá přes třicet dní a poté likér zraje alespoň další rok v nerezových nádržích. Vzniká tak ořechovka ojedinělé kvality, plného aroma s množstvím vanilkové, skořicové a ovocné dochuti.
Na rozdíl od klasického fernetu není tak hořké. Příchuť manga mu dává lehce ovocnou, nasládlou jiskru, zázvor doplní chuťový zážitek o hřejivý dozvuk. Tato kombinace mu dodává mladý a svěží náboj, který oceníte při pohodovém pokecu večer s přáteli i na rozjeté akci v klubu či na diskotéce.
Isautier vánoční edice, která se skládá z 10% pomerančové šťávy, 8% medu, koření a výrazné stopy skořice.
Vychutnejte si ananasový rum Isautier pocházející z rodinného lihovaru, který nabízí charismatické a oblíbené ochucené rumy typu agricole (tedy vyráběné z čisté panenské třtinové šťávy namísto melasy).
Ochucený rum Isautier Arrangé Liči a Maracuja pochází z ostrova Réunion a vyniká intenzivní tropickou chutí liči a maracuji. Tento sladký tropický rum si nejlépe vychutnáte vychlazený nebo namražený.
Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu doplněn o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní, kterou nenajdete u žádného dalšího bylinného likéru.
Puškvorcový likér se vyznačuje kromě jiného velmi intenzivní kořeněnou a mírně nahořklou chutí a vůní, je proto velmi oblíben mezi milovníky likérů, kteří však nemusí sladké receptury.
Tradiční český kmínový likér je vyrobený z velmi aromatické ozimé odrůdy kmínu Aprim®, vyšlechtěné šumperským výzkumným ústavem Agritec, která se vyznačuje velmi vysokým obsahem kmínových silic
Základem tohoto likéru jsou maliny macerované ve velejemném lihu. Následně je přidán pro doslazení cukrový sirup a malinová pálenka. Která vzniká macerací malin ve velejemném lihu a následnou destilací. Hotový likér voní nádherně po malinách a má charakteristickou rudou barvu. Výrobek je vyroben čistě přírodní cestou.
Unikátní hořko-sladkou a jemnou chuť ořechovce dodávají vlašské ořechy, které byly sbírány v období svatojánské noci a následně macerovány v alkoholu po dobu 60 dní.
Není to jen obyčejná “ořechovka” – jako základ byla použita vyhlášená Vínovice, která posbírala mnoho ocenění na tuzemských i zahraničních soutěžích destilátů.