Lahodný rumový likér na bázi ušlechtilého 12letého rumu se vyznačuje tmavě červenou až mahagonovou barvou. Macerované hrozny Pedro Ximénez mu dodávají jedinečnou ovocnou vůni i chuť.
Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Pro výrobu tohoto rumu je použita směs sedmiletých až dvanáctiletých rumů, které zrají v sudech z amerického bílého dubu. Macerované rozinky a bylinky dodávají charakteristickou barvu a chuť.
Rum Contrabando se vyrábí z melasy, zraje po dobu 5 let. Má jemné karibské aroma plné tónů sladké vanilky, čerstvého kokosu a zralého tropického ovoce, v chuti doplněné o tóny dřeva.
Limitovaná edice Flamboyance prošla výjimečným procesem pomalého zrání v sudech z třešňového dřeva. Tyto sudy obohatily již tak komplexní rum Arcane o překvapivé, elegantní, ovocné chutě.
Maestro de Ron namíchá precizně směs, která následně zraje v jemných dubových sudech více jak dekádu. Rum má výraznou mahagonovou barvu a aroma s tóny karamelu a vlašských ořechů.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.
Gin Barrister Old Tom má průhlednou barvu, chuť je sladká, kulatá, s tóny jalovce a citronové kůry. V tomto ginu najdeme i koření, především: koriandr, kardamom, pepř, muškátový oříšek a mandle. Ve vůni najdeme převážně stopy koření a jalovcem s malým nádechem citrusů.
Německá kapela Rammstein není v alkoholovém světě žádným nováčkem. Její jméno už nese víno, tequila i vodka. Teď spojili své síly se zkušenými 1423 World Class Spirit a dali vzniknout velmi zajímavému rumu.
Dvanáctiletá skotská whisky Caol Ila (kulajla).V chuti se spojuje směs šťavnatého bohatého ovoce, rybího tuku, oliv a pepře. Závěr kontrastuje s výraznou chutí sladkého začátku, lehkou kouřovostí uprostřed a hřejivým, pepřově rašelinným koncem.
Ron Zaya Gran Reserva je blendem dvanácti rumů 6 až 16 let starých. Pro výrobu trinidadského rumu Zaya se vybírá ta nejkvalitnější melasa z cukrové třtiny.
Tento rum nabízí delikátní aroma macerovaných rozinek s příjemným dotykem sladkosti, která se proměňuje do medové příchuti, činící tento likér Ron Espero Elixir nekonvenčním, a přesto poutavýmaperitivem nebo digestivem.