Tento gin je opravdová královna ginů. Je čtyřikrát destilovaný s příchutí lesního ovoce a bylin. Má jemnou a zároveň výraznou, elegantní chuť. Jeho vyladěnou ovocnou chuť doplňuje lehce jalovec.
Rum Planteray Grande Reserva se vyznačuje bohatou paletou vůní. Delikátní rum vhodný i k samotnému popíjení, ale hlavně skvělý rum do různých luxusních koktejlů.
Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva.
Anton Kaapl Kdoulovice je jemný destilát vyrobený z pečlivě vybraných kdoulí, které prochází procesem alkoholového kvašení a několikastupňovou destilací v rodinném lihovaru
Muja Irish Whiskey je prémiová směs charakterizovaná procesem trojité destilace a dvojitého zrání ve speciálně vybraných sudech po bourbonu a sherry. Tento metodický přístup vede k vyvážené směsi single grain a single malt whisky s výrazným závěrem.
Speciální receptura, unikátní příprava za studena a optimální doba zrání vytvořily zcela výjimečný bylinný likér Haltiatunturi. Jeho základem je více než 12 léčivých bylin macerovaných v alkoholu zušlechtěném speciální skandinávskou technologii.
Gin je vyráběn starodávnou metodou máčení. Macerace bylin a koření v destilátu (v tomto případě destilátu z jalovce), který se po přesně daném čase znovu destiluje. Recept obsahuje 11 rostlinných látek, z nichž jen málo bylo odhaleno na etiketě láhve, další zůstávají tajemstvím.
Metaxa 12 Stars je výsledkem mimořádného umění Metaxy. Zahrnuje cenné vinné destiláty, které zrají 12 let v dubových sudech, vynikající muškátová vína z egejského ostrova Samos, jejichž hrozny jsou pečlivě ručně sbírány, a buket jemných středomořských bylin.
Spyros Metaxa vytváří ten nejjemnější jantarový alkohol pod sluncem. Mimořádné destiláty zrající v dubových sudech, ušlechtilá muškátová vína z egejských ostrovů Lemnos a Samos.
Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Kubánský rum, zrající minimálně po dobu 9 let v dubových sudech po bourbonu. Výsledek této tradiční a poctivé metody je vyvážená chuť po dubu a rozinkách.