Slivovica Žufánek je ušlechtilý jemný ovocný destilát s charakteristickou chutí a vůní. Je vyráběna v limitovaném množství z vyzrálého ovoce s pevně stanovenými poměry jednotlivých odrůd, čímž je zajištěna originalita skutečně dobré slovácké slivovice.
Pro výrobu tohoto rumu je použita směs sedmiletých až dvanáctiletých rumů, které zrají v sudech z amerického bílého dubu. Macerované rozinky a bylinky dodávají charakteristickou barvu a chuť.
Botran 8y je vynikající rum z Guatemaly, který zraje minimálně osm let v dubových sudech. Tento rum, známý také jako Botran Anejo 8, je výsledkem tradičních výrobních postupů a pečlivého výběru surovin.
Busmills Original je příjemná, plná, ovocná whiskey s čistým a jasným charakterem. Třikrát destilovaná whiskey, která je později stařená v sudech po bourbonu i sherry.
Tato whiskey je pojmenována podle zrání ve dvakrát vypalovaných sudech po bourbonu, které jí dodávají charakteristické dřevité, kořeněné a vanilkové tóny, a v sudech po sherry, které tyto tóny zjemňují.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.
Tatratea hořký je čajovo-bylinný digestív bez přidání cukru, slazený extraktmi z rozinek, fíg a stévie. Nacházejí se v něm extrakty z více než 30 bylin, hlavně z pelyňku, hořce i ostropestřce mariánskeho.
Republica Reserva je se 40% obsahem alkoholu silnější a celkově sušší než původní varianta Exclusive. Dáno je to odlišným blendem, jenž spojuje šest karibských rumů, které zrají až 12 let v dubových sudech.
Pokud patříte mezi lidi, kteří vychutnávají a odhalují tajemství dobré whisky, tak Arran 10y nesmí rozhodně chybět ve vaší sbírce. Vůně připomíná citrusové ovoce, v chti najdeme vanilku, skořici, dub, citrusy. Jemný závěr navazuje na chuť skořice, jablka a citrusů.
Rum Auténtico Nativo pochází z Panamy, zraje 15 let ve vypálených sudech, rum má intenzivní tmavě jantarovou barvu. Komplexní aroma spojuje jemnost ořechů se sílou dubu.