Kromě čtyř bylin, které se používají pro London Dry, obsahuje Tanqueray No. TEN ještě čerstvý bílý grep, pomeranč, limetu a květ heřmánku. Zatímco jiné giny obsahují pouze kůry citrusů, Tanqueray No. TEN obsahuje celé jejich plody.
Cinzano 1757 si vychutnáte pro jeho plnou chuť a jemně doznívající hořkost. Jeho potenciál se naplno rozvine při přípravě koktejlů. Intenzivní jasná barva rozzáří nejznámější koktejly a přirozeně obohatí jejich aroma.
Kubánský rum, zrající minimálně po dobu 9 let v dubových sudech po bourbonu. Výsledek této tradiční a poctivé metody je vyvážená chuť po dubu a rozinkách.
Bacardí Carta Oro zraje v průměru 3 roky v malých dubových sudech, má výrazné aroma vanilky, máslového karamelu, sladkého banánu a meruněk s dotekem tropického ovoce.
Bowmore 12 YO je komplexní a perfektně vyvážená whisky s mnoha světovými oceněními. Ve vůni jsou jemné tóny citrónové kůry a medu v příjemné rovnováze s charakteristickou bowmorskou kouřovostí.
Diplomático Planas se vyznačuje svěží vůni, především po kávě a kokosu, křišťálově čistou barvou, lehce ovocnou a jemně krémovou chutí. Perfektně vybalancovaný rum s delikátním a výrazným závěrem.
Spyros Metaxa vytváří ten nejjemnější jantarový alkohol pod sluncem. Mimořádné destiláty zrající v dubových sudech, ušlechtilá muškátová vína z egejských ostrovů Lemnos a Samos.
Tullamore D.E.W. Cider Cask je výjimečná a ušlechtilá irská whiskey, pravá esence Irska s tóny vypáleného dubu stříknutými sladkým ciderem, která zaujme a potěší vytříbený jazyk skutečných milovníků irské whiskey.
Johnnie Walker Gold Label Reserve je známá pro svou smetanovou jemnost. Zahajuje luxusní salvou delikátního nektaru a lahodného kouře, přecházející do sladkého ovoce a hlubších sametově medových tónů. Finále je dlouhotrvající a pomalu doznívající ševelení kouře a dubu.
Hendrick's je malosériově vyráběný gin, destilovaný ve skotské přímořské vesnici Girvan. Je plněn do lahví, připomínající staré lékárenské dózy a je ideální k míchání Gin & Tonic.
Glenfiddich 18 let zraje po dobu 18 let v sudech ze španělského dubu po sherry a v sudech z amerického dubu po bourbonu, což významně přispívá k její jemné a zralé chuti.