Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Santos Dumont XO je neobvyklý rum, který pochází z Brazílie. Zraje v sudech po sherry a portském víně. Dokonale jemný, bohatý, hřejivý rum s příjemně viskózní, hutnější konzistencí.
Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Whisky Talisker 10 YO je vyráběna v jediné palírně na ostrově Skye a je typickým příkladem ostrovní sladové whisky, ceněna díky své tvrdé, přímočaré, nekompromisní chuti.
Tradiční „griotka“ se připravuje z pravé višňové šťávy, která jí dodává typickou chuť, vůni i barvu. Chutná výborně samotná, ale skvěle se hodí i k doladění zmrzlinových pohárů nebo míchaných drinků.
Lagavullin, whisky, která získává nejpomalejší destilaci ze všech Islay sladů, poté co stráví šestnáct let ve starých dubových sudech, než se stáčí do lahví. Pronikavý a silný, to je skvělý Islay slad. S bohatě rašelinovou, hlubokou, kouřovou příchutí. Má intenzivní a dlouhý závěr.
Red Eye Louise’s Rumquila zve smysly, aby zažili exotickou cestu s Island Rum z portorického ráje k nečekaným sladkým květinovým požitkům Super Premium Tequily z Mexika.
A. H. Riise Non Plus Ultra Ambre d'Or Excellence vytváří své kouzlo mnoha způsoby. Zraje v designových sudech a sudy jsou špičkové kvality ve všech aspektech.