Rumový Elixir Kakadu představuje typickou banánovou chuť Karibiku. Kakadu se vyrábí z blendu tří až pětiletých rumů, vyzrálých banánů macerovaných v rumu a karamelu.
Santos Dumont XO je neobvyklý rum, který pochází z Brazílie. Zraje v sudech po sherry a portském víně. Dokonale jemný, bohatý, hřejivý rum s příjemně viskózní, hutnější konzistencí.
Lagavullin, whisky, která získává nejpomalejší destilaci ze všech Islay sladů, poté co stráví šestnáct let ve starých dubových sudech, než se stáčí do lahví. Pronikavý a silný, to je skvělý Islay slad. S bohatě rašelinovou, hlubokou, kouřovou příchutí. Má intenzivní a dlouhý závěr.
Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
A. H. Riise Royal Navy rum je kombinací několika různých druhů rumů, které zrají až 20 let. Úžasný rum extrémně tmavé až téměř černé barvy s tóny kávy, anýzu, lékořice, spáleného karamelu, melasy, koření a cedru.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
A. H. Riise Non Plus Ultra Ambre d'Or Excellence vytváří své kouzlo mnoha způsoby. Zraje v designových sudech a sudy jsou špičkové kvality ve všech aspektech.
Red Eye Louise’s Rumquila zve smysly, aby zažili exotickou cestu s Island Rum z portorického ráje k nečekaným sladkým květinovým požitkům Super Premium Tequily z Mexika.