Přírodní a osvěžující aperitiv vyrobený z růžového grapefruitu, jahod, bylin a koření, kde vyniká zejména bazalka s koriandrem. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.
Tento hořký a osvěžující aperitiv je vyroben z krvavých pomerančů a sedmi bylin. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.
Recept na Cinzano je pečlivě střeženým tajemstvím, které spočívá v unikátním italském způsobu míchání vysoce kvalitních vín s esencemi koření a bylinek.
Martini Riserva Speciale Ambrato je vyrobeno z hroznů Moscato d´Asti, které se míchají s extraktem z chinovníkové kůry (původem z Ekvádoru) a Reveně kadeřavé (z Číny). Výsledkem je lehce hořká chuť s květinovými a medovými tóny.
Unikátní likér oranžovočervené barvy. Pochází z roku 1919 ze severovýchodní Itálie. Aperol se vyrábí louhováním hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv ve směsi alkoholu, vody a cukru. V praktickém boxu s prosecem.
Unikátní likér oranžovočervené barvy. Pochází z roku 1919 ze severovýchodní Itálie. Aperol se vyrábí louhováním hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv ve směsi alkoholu, vody a cukru. V praktickém setu s prosecem.