Panama je ideální pro výrobu rumu s vynikajícími podmínkami pro růst, destilaci a zrání cukrové třtiny. Tento rum je starý pět let a je stáčen do speciální láhve ve tvaru diamantu.
Tato „karibská“ směs, vyrobená ze směsi rumů z Britské Guyany, Barbadosu a Trinidadu a Tobaga, je plná vůní. Rumy zrají v sudech po bourbonu 3 až 5 let v Karibiku a poté se dovážejí do Evropy a pečlivě ochutnávají, aby byly součástí konečného produktu.
Ultra-premium rum Centenario 25 má hluboký a elegantní jantarový odstín. Jeho krásně integrované aroma s tóny vanilky, dřeva a tmavého kakaa přechází v jemnou a hřejivou chuť.
Signature Blend je plný, středně nasládlý rum o průměrném stáří 4 roky. Jde o delikátní blend 15 stařených rumů s hřejivě medovou barvou, šťavnatě ovocným aroma a plnou chutí.
Tento výjimečný rum má na svědomí Frederic Bestel, rumová mega-star z ostrova Mauritius. Nový rum z řady Gold of Mauritius zanechává vše dobré co bylo již v předešlé verzi Dark. Vůči původní verzi se navíc navýšil podíl stařených rumů, čímž se ještě více zjemnila chuť.
English Harbour 10 Y.O. je v porovnání s pětiletou verzí lehce těžší a výraznější rum, ve kterém se ve větší míře projevují sudy po bourbonu a whisky, ve kterých zrál minimálně 10 let.