Jägermeister

image001 jagermeister 

Jägermeister je nejslavnějším nápojem exportovaným z Německa a je současně sedmou nejprodávanější lihovinou celosvětově. Kdo by to byl řekl, když Wilhelm Mast založil ve svém rodném městě Wolfenbüttel v Dolním Sasku obchod s vinným octem! Roku 1934 jeho syn Curt Mast, díky svému mimořádnému talentu, po mnoha letech experimentování vyrábí první lahev likéru Jägermeister. Recept se od této doby nemění, Jägermeister je i nadále vlastněn rodinou Mast a v současné době se prodává ve více než 90 zemích světa. Největšími trhy jsou USA a Německo.

VÝBĚR/DRCENÍ/MÍCHÁNÍ

Čisté přírodní přísady jsou pomalu kombinovány vyrobními experty, tzv. mistry destilace. V první fázi tito mistři destilace pečlivě vyberou rostliny s využitím excelentních znalostí jejich substancí a aromatických složek. Každá přísada a její poměr jsou nesmírně důležité, a tak probíhá proces výběru s dokonalou pečlivostí. Ingredience se následně přesně odváží, poté se drtí a míchají.

MACERACE

Přírodní ingredience rostlin jsou několik týdnů jemně extrahovány v procesu studené macerace se směsmi alkoholu a vody tak, aby všechny složky perfektně prolnuly. Různé produkty macerace se kombinují a vytváří se finální směs esence Jägermeister. Po skončení procesu macerace prochází extrakt další kontrolou kvality a je pak na jeden rok uskladněn v dubových sudech. 

SKLADOVÁNÍ V SUDECH

Zatímco většina bylinných likérů se lahvuje krátce po maceraci, esence Jägermeister prochází dlouhodobým procesem zrání, díky kterému vzniká komplexní produkt. Jemné póry v dubových sudech umožňují esenci jemně vdechovat kyslík procházející dřevem, což přispívá k výraznému aroma Jägermeister. Tento proces je dlouhý minimálně 12 měsíců. Dubové sudy pro Jägermeister vyrábí a udržuje od roku 1960 bednářská rodina z Falckého lesa Palatine v Německu. Tyto sudy se používají až 100 let.

VÝROBA

Po ročním zrání v dubových sudech se extrahovaná směs znovu filtruje a vytváří se čistý roztok. V posledním kroku se esence Jägermeister míchá s vodou a čistým alkoholem, vyvažuje tekutým cukrem a karamelem a následně se znovu filtruje. S využitím všech tradičních postupů se uzrálá esence nyní stává skutečným bylinným likérem Jägermeister s jeho charakteristickou chutí. Jägermeister je připraven na plnění do charakteristických zelených lahví.

5 položek celkem
Jägermeister 35% 1,75l
742,98 Kč bez DPH
899 Kč

Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.

Kód: 1594
Jägermeister Manifest 38% 1l
Akce
1 049 Kč –21 %
685,12 Kč bez DPH
829 Kč

Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.

Kód: 7239
1000 ml jag web
Akce
459 Kč –2 %
371,07 Kč bez DPH
449 Kč

Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.

Kód: 350
700 ml jag wbcg hires web
Jägermeister 35% 0,7l
Skladem (1 ks)
288,43 Kč bez DPH
349 Kč

Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.

Kód: 351
Jägermeister Scharf 33% 1l
395,87 Kč bez DPH
479 Kč

Jägermeister SCHARF si získal své místo na výsluní díky svému ostrému a kořeněnému profilu. Výsledkem je dokonale ostrá, nová interpretace, zahrnující více intenzivní chuť zázvoru a 33% alkoholu.

Kód: 7240

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení