› Prodávané značky › Amylon, a.s.
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 21 položek celkem
Bio přípravek pro vzkypění těsta na pečené buchty, koláče, bábovky... Je výborným pomocníkem zejména při pečení z třeného nebo litého těsta a při pečení z celozrnné mouky.
Bio citronový cukr slouží k zvýraznění chuti piškotových, třených, lineckých a kynutých těst.
Bezlepkový pudink v BIO kvalitě s pravou vanilkou. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.
Netradiční dezert v BIO kvalitě s příchutí ananasu. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.
Směs pro rychlou přípravu slaných i sladkých palačinek z celozrnné mouky.
Bezlepkový pudink v BIO kvalitě s kousky sušených jahod. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu.
Směs na přípravu pudinku. Bez lepku, bez umělých barviv a bez přidaného cukru.
Směs pro rychlou přípravu pečeného dezertu s kakaovou příchutí.
Sypká směs pro přípravu knedlíků.
Bramborové placky,které lze použít jako přílohu k masu, zelenině i jako samotný pokrm. Výborně chutnají i na sladko s marmeládou a bílým jogurtem.
Bezlepkový pudinkt v BIO kvalitě s kakaem (minimálně 20 % obsahu).
Tradiční dezert v BIO kvalitě s kousky meruňek (minimálně 11 % obsahu).
Bio panna cotta se používá na přípravu mléčných dezertů. Návod k přípravě: 1.Sypkou směs (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smetany ke šlehání, přidáme 0,5 -1 lžíci cukru (cca 20g) a důkladně promícháme cukrářskou metličkou.
Přírodní cukr s pravou mletou vanilkou provoní a dochutí pečené i nepečené dezerty.
Rýžový puding se sušenými jablky a skořicí.
Bezlepkový puding s chia semínky a arónií.
Směs pro rychlou přípravu těsta na pizzu v bio kvalitě.