Heretat je plodem práce předchůdců, kteří se s nasazením, trpělivostí a houževnatostí starali o vinice. Svou tvrdohlavostí dokázali předat tajemství vývoje dobrého Cava.
Heretat je plodem práce předchůdců, kteří se s nasazením, trpělivostí a houževnatostí starali o vinice. Svou tvrdohlavostí dokázali předat tajemství vývoje dobrého Cava, vyzbrojeni láskou a vášní pro respekt k přírodě a dobrou kvalitu.
Tradiční španělské šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Základem této Cavy je výběr ze tří tradiční odrůdy vinné révy. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou.
V láhvi Summum je shrnuta celá historie, styl zpracování cava a ukázka snahy týmu dosáhnout dokonalosti, vznešenosti a maximálního výrazu terroir naší půdy.
Šumivé víno MI bylo vyrobeno naprosto přírodním procesem, metodou našich předků, jen s minimálními zásahy do výroby. Můžeme říct, že si víno MI jde od začátku až do konce svou vlastní přirozenou cestou.
Víno připravené ze selekce starých vinic Cava: RESERVA DE L’HEREU neboli RESERVA DĚĎICŮ, naprosto jedinečné a dokonale vyvážené šumivé víno vyrobeno tradiční metodou champenoise.
Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise.
Flor de Vermut Blanc je intenzivní bílý vermut, který vzniká harmonickým spojením odrůd Garnacha Blanca a Macabeo s tajnou směsí sedmnácti bylin a aromatických rostlin.
Flor de Vermut Vermell je pečlivě vytvořený červený vermut od vinařství Castelo de Pedregosa, který kombinuje více než sedmnáct aromatických bylin, koření a ovoce.
Víno Mi bylo vyrobeno naprosto přírodním procesem, jen s minimálními zásahy do výroby. Můžeme říct, že si víno MI jde od začátku až do konce svou vlastní přirozenou cestou. Klade se zde velký důraz na životní prostředí. Nejsou zde použity žádné přísady, víno je nefiltrované, organické a veganské.