Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny.
Originální mix francouzských a polských meruňek destilovaný mistrem destilatérem má intenzivní a nasládlou vůni po meruňkách s velmi lehkým podtónem pecek.
Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábí Anton Kaapl několikanásobnou destilací z vyzrálého kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek od ovocnáře z oblasti polského Lublinu.
Slivovica Žufánek je ušlechtilý jemný ovocný destilát s charakteristickou chutí a vůní. Je vyráběna v limitovaném množství z vyzrálého ovoce s pevně stanovenými poměry jednotlivých odrůd, čímž je zajištěna originalita skutečně dobré slovácké slivovice.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Koštická Ostružinová pálenka je jedinečný destilát získaný macerací a destilací z ostružin. Vyznačuje se krásnou vůní, její chuť je lehce nasládlá a jemná. Svojí intenzivní ostružinovou vůní a lehce svíravou nasládlou chutí připomene léto.
Sudličkova Staročeská Meruňkovice je vyrobena sběrem nejlepších odrůd vyzrálých meruněk z Velkopavlovických sadů. Je jemným ovocným destilátem, který je vhodný podávat jako aperitiv.
Jedná se o jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná, které se sklízejí v podhůří jesenických hor. Růžový destilát získal svoji nasládlou koňakovitou a velmi jemnou chuť za tři roky ležení v dubovém sudu po portském víně.