Puškvorcový likér se vyznačuje kromě jiného velmi intenzivní kořeněnou a mírně nahořklou chutí a vůní, je proto velmi oblíben mezi milovníky likérů, kteří však nemusí sladké receptury.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Likér z whisky s broskvovou příchutí. Má komplexní směs bourbonu, ovoce a bylinek. Jeho vůně je cítit nejen po broskvích, ale i po pomeranči a vanilce.
Výroba jesenické ořechovky o lihovitosti 35 % trvá přes třicet dní a poté likér zraje alespoň další rok v nerezových nádržích. Vzniká tak ořechovka ojedinělé kvality, plného aroma s množstvím vanilkové, skořicové a ovocné dochuti.
Propojením jablkovice, zázvoru, medu, citrónové a pomerančové šťávy vznikl lahodný likér s extra sílou zázvoru, který vás bude doprovázet nejen v chladných dnech.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Pomerančový likér, zděděný po tradici od Martiníků, je jedním z nejlepších skrytých pokladů v Karibiku. Tento likér spojuje síla rumu, sladkost třtinového cukru, teplost koření a hořkého pomeranče.
Unikátní levandulový likér v kombinaci s citronovým oplodím a koriandrem, pečlivě uskladněn v dubovém sudu na 6 měsíců. Přiměřeně sladký s bohatou chutí, sytě růžovou barvou a jemným švestkovým koncem.
Tradiční český kmínový likér je vyrobený z velmi aromatické ozimé odrůdy kmínu Aprim®, vyšlechtěné šumperským výzkumným ústavem Agritec, která se vyznačuje velmi vysokým obsahem kmínových silic
Elixír o síle 35 % má nízký obsah cukru a vysokou aromatičnost. Je orientován na jiné než digestivní účinky, složení jeho drog je spíše antidepresivní a zklidňující.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.