Speciální receptura, unikátní příprava za studena a optimální doba zrání vytvořily zcela výjimečný bylinný likér Haltiatunturi. Jeho základem je více než 12 léčivých bylin macerovaných v alkoholu zušlechtěném speciální skandinávskou technologii.
Legendární kmínka má své příznivce již po staletí. Sudlička kmínka je vyráběna za studena, macerací kvalitního českého kmínu, a tím má plnou chuť a vůni po kmínu.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Tatranský čaj 72% je pro svou vysokou stupňovitost považován za pravou „slovenskou zbojnickou frndžalicu“. Je obohacen o extrakty z chininovníku a obsahuje méně cukru a více destilátu.
Tatranský čaj obohacen o extrakty z citrusových plodů, převážně citronu a limetky, které mu dávají výraznou citrusovou příchuť a krásnou čajově-ovocnou vůní.
Děčínský zámecký likér 38% 0,7l - Likér navazuje na tradice pěstování exotických rostlin v děčínských zámeckých zahradách. Svěží chuť citrusových plodů je doplněna aromatickými bylinami a kořením.