Bacardi Carta Negra zraje okolo 4 let v silně vypálených dubových soudcích. Má nejvýraznější aroma z celé řady Bacardí - chuť sušených švestek, sladkého tropického ovoce a vanilky, v závěru dotek lékořice.
Eminente ztělesňuje znovuzrození kubánského rumu z 19. století, který vytvořil César Martí, nejmladší Maestro Ronero (Rum Master) ostrova César Marti - Maitre Rhumier.
Bacardí Carta Oro zraje v průměru 3 roky v malých dubových sudech, má výrazné aroma vanilky, máslového karamelu, sladkého banánu a meruněk s dotekem tropického ovoce.
Eminente v originálním šátku ztělesňuje znovuzrození kubánského rumu z 19. století, který vytvořil César Martí, nejmladší Maestro Ronero (Rum Master) ostrova César Marti - Maitre Rhumier.
Kubánský rum, zrající minimálně po dobu 9 let v dubových sudech po bourbonu. Výsledek této tradiční a poctivé metody je vyvážená chuť po dubu a rozinkách.
Trvalo to 4 roky v sudech, než dozrál bílý rum Legendario Aňejo Blanco k dokonalosti a mohl do světa. Jemné tóny karamelu, ořechů a náznak dubu skvěle vyniknou v míchaných drincích.
5 let zrání v sudech z amerického bílého dubu zanechalo v rumu Legendario Dorado zlatavou barvu i lehké tóny dřeva, které doprovází aroma vanilky a karamelu.