A. H. Riise Black Barrel je rum, který zraje v opálených dubových sudech, proto má v názvu slovo „black“. Black Barrel rum je doplněný o extrakt z koření, jejichž výběr je založený na receptu dánského lékárníka Riiseho.
Charmain´s Reserve Spiced rum je směs jemných, dlouho zrajících rumů vyznačujících se zajímavou kombinací aromat svěžího tropického ovoce s jemně sladkým až medovým nádechem.
Výjimečný rum z Martiniku z perfektního ročníku 1976, vyrobený přímo ze šťávy cukrové třtiny, vyniká svou kulatostí, vyvážeností a chutí exotického ovoce s ušlechtilým dřevem.
Jiskrná karibská kokosová pochoutka Mahina Coco je vytvořena z lahodných kousků mladého kokosu s rumem Agricole, který přináší jemnou a sladkou kulatost tropů.
Starý agricole rum z Martiniku, oceněný několika medailemi. Tento rum Hors d'Age je výjimečné spojení naší nejstarší eaux-de-vie, která nádherně vyjadřuje specifičnost Clement Rhum Vieux na počest svého zakladatele Klementa Homer.
Clément XO byl destilovaný z čerstvé štávy z cukrové třtiny a minimálně šest let zrál částečně v panenských a vypálených dubových sudech čímž se získá agricole rum s vyjímečným kouřovým aroma.
Jesenický calvados má typickou tmavě zlatou barvu, bohaté jablečné aroma s dochutí jader a vanilky. Na rozdíl od francouzských výrobků má jesenický calvados lihovitost 45 %.
Výroba jesenické ořechovky o lihovitosti 35 % trvá přes třicet dní a poté likér zraje alespoň další rok v nerezových nádržích. Vzniká tak ořechovka ojedinělé kvality, plného aroma s množstvím vanilkové, skořicové a ovocné dochuti.