World‘s End Rum Tiki Spiced je výrazný blend 3 – 5letých karibských rumů. Z macerovaného a infúzovaného koření dominuje zejména skořice a také směs přísně tajného koření, které vytváří nezaměnitelný charakter.
Floc du Pirate je vyroben z vynikajícího agricole rumu společně s čistým nekvašeným hroznovým moštem. Jedná se o lehký a ovocný nápoj s obsahem alkoholu 17 %.
Ve vůni jsou znatelné tóny tropického ovoce, čerstvého kokosu a třtinového sirupu s lehkým náznakem medu, které přecházejí do sladce kořené, ale celkově svěží chuti.
Kombinace až 19letých rumů, které zrály v sudech po bourbonu a dozrávaly v silně vypálených sudech po sherry. Tento rum je mahagonové až třešňové barvy s příjemně sladce vyváženou vůní vanilky, kvalitní čokolády a karamelu.
Až 25leté rumy, které zrály v sudech po bourbonu a poté v sudech po portském víně značky Graham‘s. Jedná se o moderní, velmi aromatický rum středního těla s tóny vanilky, tmavého karamelu a pražených ořechů.
Impozantní kombinace až 30letých rumů intenzivní třešňové až kaštanové barvy. Tento rum je svým charakterem naprosto jedinečný a je vrcholem řady Quorhum.
Lahodný rumový likér na bázi ušlechtilého 12letého rumu se vyznačuje tmavě červenou až mahagonovou barvou. Macerované hrozny Pedro Ximénez mu dodávají jedinečnou ovocnou vůni i chuť.
V prestižní soutěži World Whiskies Awards 2017 (WWA), whisky Paul John Brilliance získala zlatou medaili. Také získala cenu Asian Distillery of the year 2016.
Jedinečný silný slad, který kombinuje vanilku s americkými dubovými tóny a uvolňuje fantastickou paletu sladových chutí. Zraje po dobu 5 let v sudech po sherry. Dokonalá whisky na uvolnění pro ty, kteří se chtějí ponořit do něčeho nového.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Yushan whisky zrála v sudech po Bourbon a sherry. Proces zrání dal whisky vláčnou jemnou povahu s tóny jasné cereální sladkosti, karamelu, sušeného ovoce, ananasu, manga a bohatou čirou příchutí medu.
Ron Roble Ultra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Následně je destilát uložen na dobu 12 let v sudech z amerického dubu.