Aroma je komplexní a plné charakteru, s tóny javorového sirupu, pomerančové kůry a tmavého cukru. Chuť je jemná a uvolněná, s tóny sladkého karamelu a svůdným, sofistikovaným závěrem.
Navy Island Navy Strength je 100% kotlíkový rum vyrobený z 11 vybraných malosériových rumů různého stáří. Rumy pochází z 3 tradičních jamajských palíren.
Rumy zrají v tropickém klimatu v sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon. Navy Island XO má svůdné aroma jamajských rumů a vyváženou chuť s tóny vanilky, šťavnatého zralého ovoce.
Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady.
Tento kořeněný rum je vyráběn podle starého tajného receptu Sealeovy rodiny, předávaného z generace na generaci a destilovaného v historické destilerii Foursquare na Barbadosu.
Ve finálním blendu se snoubí chutě východu i západu. Ve vůni se vedle tropického aroma projevují tóny vanilky, rozinek pomerančové kůry a karamelu. V chuti naopak dominuje nasládlost sušeného ovoce s dotekem dubového dřeva.
English Harbour 10 Y.O. je v porovnání s pětiletou verzí lehce těžší a výraznější rum, ve kterém se ve větší míře projevují sudy po bourbonu a whisky, ve kterých zrál minimálně 10 let.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Doorly‘s White je rum zrající 3 roky v malých dubových sudech, než projde procesem filtrace přes živočišné uhlí. Tím získá svou pozoruhodně vysokou čirost, charakter a chuť.
Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti. Je hluboký a komplexní, s tóny tropického ovoce, kávy a čokolády.