Trvalo to 4 roky v sudech, než dozrál bílý rum Legendario Aňejo Blanco k dokonalosti a mohl do světa. Jemné tóny karamelu, ořechů a náznak dubu skvěle vyniknou v míchaných drincích.
Kubánský rum, zrající minimálně po dobu 9 let v dubových sudech po bourbonu. Výsledek této tradiční a poctivé metody je vyvážená chuť po dubu a rozinkách.
Desetiletá whisky Oban Special Release 2022 s jemnou krémově hladkou texturou a výraznou chutí s tóny vína a ovoce, které nesou náznaky sladké fialky a kořeněné švestky.
Oban 10 YO Coastal Orchard z řady Special Releases 2024 zraje v opakovaně plněných sudech a poté zčásti dozrává ve znovu vypálených sudech z amerického dubu „ovoněných“ oloroso sherry.
Single malt skotská whisky Oban zraje nejprve v sudu po SHERRY AMONTILLADO a dozrává v sudu po karibském rumu. To zní dělá jedinečnou whisky s nepřeberným množstvím chuťových tónů jako dělanou pro Special releases.
Whisky Oban Distillers Edition byla destilována v roce 2003. Závěrečné, druhé zrání probíhá v sudech po sherry Montilla Fino, které jsou uzavřeny novými, silně vypálenými víky.
Roseisle, jednosladová skotská whisky vyrobená mistrovským spojením jednoduchých prvků, které vás povznesou až do nebe. Není divu, že je součástí Special Release.
Roseisle Origami Kite II 12YO rozvíjí bohatost chuti loňské limitované single malt. Za svou jemnost a zároveň rafinovanost vděčí zrání ve třech typech sudů, a to jak ve first-fill sudech po bourbonu, tak v těch opakovaně plněných.
Single malt nalahvovaná v sudové síle 58,7 % alc. má středně plné až plné tělo. V hladké chuti s krémovitou texturou se mísí jablka a hrušky s mořskými řasami, pepřem a kořením.
Whisky The Singleton se v palírně destiluje již od roku 1896 a od fermentace po destilaci je veškeré úsilí věnováno tomu, aby každá kapka whisky byla nejvyšší možné kvality.
Tato luxusní verze Zacapy byla vytvořena ke 40letému výročí značky Zacapa. Obsahuje blend 8-30letých rumů nejvyšší kvality, které zrály ve francouzských dubových sudech Le Bois du Roy.