Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Kilbeggan je na rozdíl od většiny irských whiskey destilována „pouze“ dvakrát. Zachovává si tak intenzivnější chuť a charakter původních irských whiskey.
5 let zrání v sudech z amerického bílého dubu zanechalo v rumu Legendario Dorado zlatavou barvu i lehké tóny dřeva, které doprovází aroma vanilky a karamelu.
Trvalo to 4 roky v sudech, než dozrál bílý rum Legendario Aňejo Blanco k dokonalosti a mohl do světa. Jemné tóny karamelu, ořechů a náznak dubu skvěle vyniknou v míchaných drincích.
Kubánský rum, zrající minimálně po dobu 9 let v dubových sudech po bourbonu. Výsledek této tradiční a poctivé metody je vyvážená chuť po dubu a rozinkách.
Desetiletá whisky Oban Special Release 2022 s jemnou krémově hladkou texturou a výraznou chutí s tóny vína a ovoce, které nesou náznaky sladké fialky a kořeněné švestky.
Oban 10 YO Coastal Orchard z řady Special Releases 2024 zraje v opakovaně plněných sudech a poté zčásti dozrává ve znovu vypálených sudech z amerického dubu „ovoněných“ oloroso sherry.
Single malt skotská whisky Oban zraje nejprve v sudu po SHERRY AMONTILLADO a dozrává v sudu po karibském rumu. To zní dělá jedinečnou whisky s nepřeberným množstvím chuťových tónů jako dělanou pro Special releases.
Whisky Oban Distillers Edition byla destilována v roce 2003. Závěrečné, druhé zrání probíhá v sudech po sherry Montilla Fino, které jsou uzavřeny novými, silně vypálenými víky.