Tenjaku zaujme svojí krásnou jantarovou barvou se zlatavými odlesky. Základem whisky jsou pečlivě vybrané „nezpracované“ whisky a čistá přírodní pramenitá voda.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Rum Contrabando se vyrábí z melasy, zraje po dobu 5 let. Má jemné karibské aroma plné tónů sladké vanilky, čerstvého kokosu a zralého tropického ovoce, v chuti doplněné o tóny dřeva.
Tento rum je dochucený tradičním kořením latinské Ameriky, vanilkou a skořicí. Pro dosažení lahodné chuti v rumu se maceruje po dobu 72 hodin čerstvě upražená káva.
Jedná se o elegantní whisky s plným tělem, Glenmorangie Lasanta strávila deset let v sudech po bourbonu, odkud byla na dva roky přemístěna do sudů po Pedro Ximenez a oloroso sherry, kde získala hřejivé kořenité tóny.
Vodka Hlibny Dar Medovo-Zázvorová patří ke kraftové řadě vodek Hlibny Dar, připravených podle speciální receptury. Vyrábí se způsobem macerace zázvoru a medu ve vysoce kvalitním lihu třidy "Lux".
Barrister Gin se vyrábí velmi šetrným způsobem podle původní britské receptury: pro každou bylinnou složku se nejprve vytváří aromatický destilát, a až poté se tyto ingredience smíchají. Zmíněný postup přispívá ke zvýraznění jednotlivých bylin: koriandru, kmínu, skořice, anýzu, či čerstvé citronové kůry.
Remedy Spiced Rum je blend rumů pocházejí z Dominikánské republiky, Trinidadu a Tobaga a Barbadosu. Nakonec je Remedy obohacen o koření dle originální receptury.
Tato dvanáctiletá whisky patří mezi nejuznávanější single malt whisky ve Skotsku. Pro svou výlučnost a původ je vyhledávaným základem pro nejlepší míchané skotské.
Karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku a pepře.