Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.
Kromě čtyř bylin, které se používají pro London Dry, obsahuje Tanqueray No. TEN ještě čerstvý bílý grep, pomeranč, limetu a květ heřmánku. Zatímco jiné giny obsahují pouze kůry citrusů, Tanqueray No. TEN obsahuje celé jejich plody.
Whisky Trebitsch Nicaragua Rum má dlouhé jemné tělo s výrazným rumovým aroma s tóny tropického ovoce a karamelu. Whisky je celkově zakončená vanilkovo-skořicovou hlavou doznívajicí v intenzívní vůni nové kůže.
Základem je originální TREBITSCH Czech Single Malt Whisky 40%. Whisky doznívá v tónech lékořice, které se mísí s tóny vlhkého dubového listí, a lehce pikantní vůní cayenského pepře zjemněnou kandovaným cukrem.
Caffe Borghetti se stále vaří podle receptury, kterou před více než 150 lety navrhl majitel baru Ugo Borghetti v roce 1860 a vyznačuje se specifickou kombinací nejlepších kávových zrn Arabica a Robusta z různých zemí celého světa.
del Professore Gibson je vermut s kombinací 27 rostlinných látek. Nabízí čerstvé ovoce a jemné zelené bylinky přecházejí do odvážného pelyňku, koriandru, nového koření a zázvorového dortu.
Hnědá, specifická láhav, která padne do ruky...Unikátni výběr nejlepších botanicals z celého světa dal vzniknout vyvážené chuti HOMBRE’s ginu. Chuť, která je opravdu vybalancovaná, není ani příliš jemná ani příliš kořenitá.