Tento rum ze starověkého Siamského království byl destilován ve sloupcové koloně na 67 % z melasy a poté zrál 10 let v sudech z amerického dubu ve sklepě nacházejících se kousek od Jihočínského moře.
Rum Tanduay z Filipín je jednou z nejoblíbenějších asijských variant rumu. Tanduay Gold Rum je skladován v bývalých sudech po bourbonu z USA po celých 7 let.
Výběrová pocta odkazu Andrese Brugala, zakladatele, který byl oceněn pro svou velkou odvahu a vyznamenán španělským králem Alfonsem XII. Díky své vášni v umění výroby rumu dosáhl největších vyznamenání své doby. Tak se zrodila jeho legenda.
Espero Dos Continentes je produktem trojitého procesu stárnutí. Nejprve rum leží 6 let v místě svého původu v sudu po bourbonu, poté se přemístí do sudu po sherry a sudu po banyuls na další 4 roky zrání metodou solera.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Lehká edice vynikající afro-karibské rumové směsi Equiano, která kombinuje stařené melasové rumy z Foursquare na Barbadosu a čerstvý rum ze šťávy z cukrové třtiny od Gray's na Mauriciu.
Rum Malteco 11y se vyrábí v Panamě, kde mistři cantineros předávají guatemalské receptury po generace. Vyrábí se z panenské melasy lisováním cukrové třtiny a vysoce kvalitních kvasinek, které jsou následně destilovány ve sloupci a zrající na panamských kopcích v nejlepších amerických sudech po bourbonu.