Metaxa Private Reserve vznikne za rok pouze v jediné várce. V okamžiku svého zrodu tato várka pojme ingredience, které jsou na absolutním vrcholu kvality.
Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
Flaming Pig je směs irské single malt a obilné whisky, vyrobené tak, aby byli bohatší a kořenitější, s přidanou kouřovostí, z intenzivního vypalování v sudech.
Carská Zlatá vodka byla v době svého vzniku určena výlučně pro bujaré carské slavnosti, proto si její receptura zakládá na nejvyšší možné kvalitě, jemnosti a lahodné chuti. Při výrobě je používána speciálně upravená voda z Ladožského jezera a nejkvalitnější přírodní ingredience.
Carská Zlatá vodka byla v době svého vzniku určena výlučně pro bujaré carské slavnosti, proto si její receptura zakládá na nejvyšší možné kvalitě, jemnosti a lahodné chuti. Při výrobě je používána speciálně upravená voda z Ladožského jezera a nejkvalitnější přírodní ingredience.
Jednoduchá, elegantní, velkorysá jednosladová skotská whisky Cardhu. S ovocným dortem, mandlemi a příchutí tropického ovoce tato 15letá Cardhu nejlépe září, když se podává čistá.
Macallan Double Cask 12yo spojuje klasickou chuť whisky Macallan a sladší chuť amerického dubu. Krásná zakulacená single malt whisky, perfektně vybalancována, kde v chuti nalezneme především stopy medu, citrusů a zázvoru.
Naga Malacca, která je výsledkem dlouhé macerace Arrack Batavia s přírodními výtažky z kůry kumquatu, jambu (java jablka), citronové trávy a koriandru.
Nový Gastronome Organic z rukou Jean-Edouarda Godeta se vyrábí 100% z organických hroznů výhradně z oblasti Fins Bois a v dubových sudech zraje po dobu 12 let.
Spyros Metaxa vytváří ten nejjemnější jantarový alkohol pod sluncem. Mimořádné destiláty zrající v dubových sudech, ušlechtilá muškátová vína z egejských ostrovů Lemnos a Samos.