Rum Deadhead Dark chocolate je inspirován dávným receptem, který používali Májové a Aztékové. Plný prémiový rum stařený po dobu pěti let, do kterého je přidáno mexické pomalu pražené kakao.
Výroba jesenické ořechovky o lihovitosti 35 % trvá přes třicet dní a poté likér zraje alespoň další rok v nerezových nádržích. Vzniká tak ořechovka ojedinělé kvality, plného aroma s množstvím vanilkové, skořicové a ovocné dochuti.
SéRum elixír je pečlivě namíchaný z pravého panamského rumu, který zraje v sudech tři až osm let. Je jemný, hladký a kulatý. Ideální pro každou příležitost.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Likér z whisky s broskvovou příchutí. Má komplexní směs bourbonu, ovoce a bylinek. Jeho vůně je cítit nejen po broskvích, ale i po pomeranči a vanilce.
Olmeca Blanco (Silver) je průzračně čistá tequila s čerstvou ovocnou chutí modré agave. Vynikající je čistá nebo jako základ mnoha long drinků a koktejlů.
Puškvorcový likér se vyznačuje kromě jiného velmi intenzivní kořeněnou a mírně nahořklou chutí a vůní, je proto velmi oblíben mezi milovníky likérů, kteří však nemusí sladké receptury.
Tradiční český kmínový likér je vyrobený z velmi aromatické ozimé odrůdy kmínu Aprim®, vyšlechtěné šumperským výzkumným ústavem Agritec, která se vyznačuje velmi vysokým obsahem kmínových silic
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Speciální receptura, unikátní příprava za studena a optimální doba zrání vytvořily zcela výjimečný bylinný likér Haltiatunturi. Jeho základem je více než 12 léčivých bylin macerovaných v alkoholu zušlechtěném speciální skandinávskou technologii.
Speciální receptura, unikátní příprava za studena a optimální doba zrání vytvořily zcela výjimečný bylinný likér Haltiatunturi. Jeho základem je více než 12 léčivých bylin macerovaných v alkoholu zušlechtěném speciální skandinávskou technologii.
Alvisa Honey je elegantní brandy, která díky zrání v dubových sudech a přidání medu získává jedinečnou tmavě jantarovou barvu s reflexí starého zlata. S květinovými vůněmi medu a s komplexními vůněmi je dosaženo toho nejpříjemnějšího spojení.