Mimořádně svěží a lehký rum Panama 10 y.o. se vyrábí z nejsladší melasy na destilační koloně a zraje v sudech po bourbonu. Je lehký, ovocný a delikátní. Láhev je dodávána v dárkové krabici.
Santos Dumont Palmira potěší všechny milovníky slazeného rumu. Zlaté kapky zrají v bývalých sudech na sladké víno a završují je jemné destiláty z řady Santos Dumont.
La Maison du Rhum Salvador #3 2011 k nám přichází z malé středoamerické země hraničící s Pacifikem. Jedná se o melasový rum vyrobený složitým procesem míchání, který vyvinul Don Pancho Fernandez, slavný kubánský maestro ronero.
Malecon Reserva Imperial 18yo, ve vůni převládají tóny dubu a vanilky, v chuti zaujme sušené ovoce, opět tóny starého dubového sudu a jemný náznak koření.
Ron Roble Ultra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Následně je destilát uložen na dobu 12 let v sudech z amerického dubu.
Panama je ideální pro výrobu rumu s vynikajícími podmínkami pro růst, destilaci a zrání cukrové třtiny. Tento rum je starý pět let a je stáčen do speciální láhve ve tvaru diamantu.
Tato „karibská“ směs, vyrobená ze směsi rumů z Britské Guyany, Barbadosu a Trinidadu a Tobaga, je plná vůní. Rumy zrají v sudech po bourbonu 3 až 5 let v Karibiku a poté se dovážejí do Evropy a pečlivě ochutnávají, aby byly součástí konečného produktu.
Ultra-premium rum Centenario 25 má hluboký a elegantní jantarový odstín. Jeho krásně integrované aroma s tóny vanilky, dřeva a tmavého kakaa přechází v jemnou a hřejivou chuť.