Rum Deadhead Dark chocolate je inspirován dávným receptem, který používali Májové a Aztékové. Plný prémiový rum stařený po dobu pěti let, do kterého je přidáno mexické pomalu pražené kakao.
SéRum elixír je pečlivě namíchaný z pravého panamského rumu, který zraje v sudech tři až osm let. Je jemný, hladký a kulatý. Ideální pro každou příležitost.
Spytail Black Ginger Rum. Jeho základem je tradiční recept z 19. století, dle kterého je do sudu přidáván čerstvý zázvor a koření, s nimiž se rum staří. Výsledkem je mírně nahořklý, plný, kořeněný a komplexní spirit, který dlouho zůstává na jazyku.
Základem honey elixíru je FERRUM Reserva (směs 5-7 let stařených rumů z Karibiku). K dochucení se používá pouze český med od malých dodavatelů. Vyrobeno dle dochovaných záznamů původní receptury.