Čerstvě zalitý heřmánkový čaj z kvalitních květů je aromatický a má květinovou chuť. Žlutý čaj se ještě více zjemní, když ho osladíte medem a přidáte trošku citronu.
Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto. Kdo má naspěch, může orestovat pár cherry rajčat v olivovém oleji, přidat italské koření, zamíchat těstoviny, na to sýr a je hotovo!
Badyán se svými osmicípými, hvězdicovitými plody je bezesporu nejhezčím kořením na trhu. Svým sladkým aroma se podobá fenyklu, je však o trochu ostřejší.
Možná ho znáte z dovolené z Maroka. Ras el Hanout je oblíbená orientální marocká směs koření na maso, rýži, kuskus, tajine, luštěniny a vegetariánské pokrmy.
Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané, jako bramborová kaše nebo bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit.
00677.5
Stránka 1 z 1 -
18 položek celkem
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies naleznete zde.