Ron Roble Ultra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Následně je destilát uložen na dobu 12 let v sudech z amerického dubu.
Panama je ideální pro výrobu rumu s vynikajícími podmínkami pro růst, destilaci a zrání cukrové třtiny. Tento rum je starý pět let a je stáčen do speciální láhve ve tvaru diamantu.
Ručně vyráběný rum vyznačující se lehkostí, který zrál 12 let. Má tóny ožehnutého dubu, karamelizované pomerančové kůry, šťávy z cukrové třtiny, pistácií a švestek.
World‘s End Rum Tiki Spiced je výrazný blend 3 – 5letých karibských rumů. Z macerovaného a infúzovaného koření dominuje zejména skořice a také směs přísně tajného koření, které vytváří nezaměnitelný charakter.
Vyvážený blend stařených rumů, které zrály systémem solera v lehce vypálených sudech a sudech po bourbonu. Čirou barvu získává filtrací přes uhlíkové filtry.
Tato „karibská“ směs, vyrobená ze směsi rumů z Britské Guyany, Barbadosu a Trinidadu a Tobaga, je plná vůní. Rumy zrají v sudech po bourbonu 3 až 5 let v Karibiku a poté se dovážejí do Evropy a pečlivě ochutnávají, aby byly součástí konečného produktu.