Důvod, proč je Božkov Vaječný likér nejprodávanější „vaječňák“ v České republice, je jasný: Vysoká kvalita, kterou tento likér potvrdil i vítězstvím v nezávislém testu odborného časopisu Svět potravin.
Tradiční „griotka“ se připravuje z pravé višňové šťávy, která jí dodává typickou chuť, vůni i barvu. Chutná výborně samotná, ale skvěle se hodí i k doladění zmrzlinových pohárů nebo míchaných drinků.
Božkov Jablko vzniká kombinací nejjemnějšího lihu s destilátem vypáleným z pečlivě vybraných jablek. Právě proto přináší úžasnou vůni a osvěžující chuť čerstvě utrženého jablka.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.