Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Tradiční „griotka“ se připravuje z pravé višňové šťávy, která jí dodává typickou chuť, vůni i barvu. Chutná výborně samotná, ale skvěle se hodí i k doladění zmrzlinových pohárů nebo míchaných drinků.
Důvod, proč je Božkov Vaječný likér nejprodávanější „vaječňák“ v České republice, je jasný: Vysoká kvalita, kterou tento likér potvrdil i vítězstvím v nezávislém testu odborného časopisu Svět potravin.
Božkov Švestka v sobě kombinuje sílu toho nejjemnějšího lihu s chutí právě dozrálé švestky. Právě ta přináší jemně trpkou chuť, která okouzlí každého, kdo by chtěl ochutnat něco nového.
Božkov Jablko vzniká kombinací nejjemnějšího lihu s destilátem vypáleným z pečlivě vybraných jablek. Právě proto přináší úžasnou vůni a osvěžující chuť čerstvě utrženého jablka.
Jägermeister SCHARF si získal své místo na výsluní díky svému ostrému a kořeněnému profilu. Výsledkem je dokonale ostrá, nová interpretace, zahrnující více intenzivní chuť zázvoru a 33% alkoholu.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.