Mintis Ribesa přináší vůni černorybízového sorbetu s mátou a jalovcem spolu s kořenitou a plnou chutí s dlouhým ovocným koncem. Nejlépe si ho vychutnáte s kvalitním tonikem nebo v koktejlu Bramble.
Jinzu je gin vyráběný ve Skotsku. Voní po borovici a jalovci. Projevuje se vůně květin a limetkové kůry. Není výrazně sladký a navozuje smetanový pocit v puse.
Malfy Gin se destiluje v Moncalieri v Itálii tradičním způsobem. Klíčovou surovinou, která dává ginu typickou chuť jsou citronové slupky, spolu s jalovcem a bylinkami.
Beefeater Zesty Lemon Gin se inspiroval zakladatelem Jamesem Burroughem, který vybral pouze ty nejčerstvější citrony z londýnského trhu Covent Garden a vytvořil nový, citrusový twist na klasickém Beefeater London Dry Gin.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Jedinečný gin vyrobený z bílého mauricijského destilátu z cukrové třtiny. Představuje lahodné tóny exotických citrusových plodů z rajského ostrova Mauritius.
Je aromatický a svěží. Dokonale vyvážený, jemný a živý zároveň díky 4 denní maceraci a následném destilování z infuze jahod. Má šťavnaté tóny jahod s hřejivým kořením a stopou mořského vzduchu.
Beefeater 24 je super prémiový gin s dokonale vyváženou chutí. Obsahuje 12 vysoce kvalitních rostlinných složek, jako jsou například ručně loupané grapefruity, kůra ze sevillských pomerančů nebo japonský čaj Sencha.
Jemné stopy citrusů společně s rafinovanými tóny pikantního orientálního koření a čaje vytváří velice jemný gin s náznaky černého čaje a s krásně hřejivým závěrem, vše zakončeno svěžím stylem po grapefruitu.
Japonský gin obsahující výtažky z mnoha asijských a japonských bylin např. japonský pepř. Jeho aroma je charakteristické výraznou chutí asijského citrusu Yozu.