Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Doorly‘s White je rum zrající 3 roky v malých dubových sudech, než projde procesem filtrace přes živočišné uhlí. Tím získá svou pozoruhodně vysokou čirost, charakter a chuť.
Macallan Double Cask 12yo spojuje klasickou chuť whisky Macallan a sladší chuť amerického dubu. Krásná zakulacená single malt whisky, perfektně vybalancována, kde v chuti nalezneme především stopy medu, citrusů a zázvoru.
Hlibny Dar je tradiční ukrajinská vodka prémiové kvality, která se vyrábí z vysoce kvalitního obilního lihu třidy “Lux” a ekologicky čisté artézské vody.
Základem honey elixíru je FERRUM Reserva (směs 5-7 let stařených rumů z Karibiku). K dochucení se používá pouze český med od malých dodavatelů. Vyrobeno dle dochovaných záznamů původní receptury.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Tripulante je rumový elixír, vyrobený z těch nejlepších karibských rumů. Jeho sladká chuť je krásně zaoblená a velmi dobře vyvážená s jemnými rumovými tóny.
Whisky Trebitsch Nicaragua Rum má dlouhé jemné tělo s výrazným rumovým aroma s tóny tropického ovoce a karamelu. Whisky je celkově zakončená vanilkovo-skořicovou hlavou doznívajicí v intenzívní vůni nové kůže.
Vyrobeno ze směsi dvou italských vín, zrajících 30 dní v sudech po bourbonu. Sladký, bohatý červený vermut naplněný přírodním kořením a bylinami včetně vanilky, rebarbory, zázvoru a hořké pomerančové kůry. Základem je vinná odrůda Marsala a Trebianno.
Přírodní a osvěžující aperitiv vyrobený z růžového grapefruitu, jahod, bylin a koření, kde vyniká zejména bazalka s koriandrem. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.