Ojedinělý koňak s progresivní chutí, designem láhve i netradičním způsobem podávání v ledově vychlazeném stavu. Pro výrobu byla použita pouze vzácná odrůda hroznů Folle Blanche.
Nový Gastronome Organic z rukou Jean-Edouarda Godeta se vyrábí 100% z organických hroznů výhradně z oblasti Fins Bois a v dubových sudech zraje po dobu 12 let.
Lustau Solera Grand Reserva zrála více než 10 let v sudech z amerického dubu, v nichž se předtím po mnoho let skladovalo oloroso sherry. Vyznačuje se koncentrovanou vůní nugátu, vlašských ořechů a karamelu.
Stock 84 XO zrála v dubových sudech osm let, déle než jakákoli jiná brandy. Výběr a destilace nejjemnějších hroznů a dlouhé zrání v dubových sudech vytváří bohatou intenzivní chuť.
V balení najdete krom útočné pušky i 6 panáků a skleněný ruční granát, který je naplněn bylinnou hořkou. Celý set se nachází v dřevěné bedně, standardní zelené vojenské barvy.