Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva.
Anton Kaapl Kdoulovice je jemný destilát vyrobený z pečlivě vybraných kdoulí, které prochází procesem alkoholového kvašení a několikastupňovou destilací v rodinném lihovaru
Základem tohoto likéru jsou maliny macerované ve velejemném lihu. Následně je přidán pro doslazení cukrový sirup a malinová pálenka. Která vzniká macerací malin ve velejemném lihu a následnou destilací. Hotový likér voní nádherně po malinách a má charakteristickou rudou barvu. Výrobek je vyroben čistě přírodní cestou.
Muja Irish Whiskey je prémiová směs charakterizovaná procesem trojité destilace a dvojitého zrání ve speciálně vybraných sudech po bourbonu a sherry. Tento metodický přístup vede k vyvážené směsi single grain a single malt whisky s výrazným závěrem.
Speciální receptura, unikátní příprava za studena a optimální doba zrání vytvořily zcela výjimečný bylinný likér Haltiatunturi. Jeho základem je více než 12 léčivých bylin macerovaných v alkoholu zušlechtěném speciální skandinávskou technologii.
Metaxa 12 Stars je výsledkem mimořádného umění Metaxy. Zahrnuje cenné vinné destiláty, které zrají 12 let v dubových sudech, vynikající muškátová vína z egejského ostrova Samos, jejichž hrozny jsou pečlivě ručně sbírány, a buket jemných středomořských bylin.
Spyros Metaxa vytváří ten nejjemnější jantarový alkohol pod sluncem. Mimořádné destiláty zrající v dubových sudech, ušlechtilá muškátová vína z egejských ostrovů Lemnos a Samos.
Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Kubánský rum, zrající minimálně po dobu 9 let v dubových sudech po bourbonu. Výsledek této tradiční a poctivé metody je vyvážená chuť po dubu a rozinkách.
Pampero Especial je lehký lehce krémový rum s nádechem bylinek. V Přetrvávající chutí poznáme především dřevo a vanilku s lehkým nádechem medu a sladkého ovoce.