Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Santos Dumont XO je neobvyklý rum, který pochází z Brazílie. Zraje v sudech po sherry a portském víně. Dokonale jemný, bohatý, hřejivý rum s příjemně viskózní, hutnější konzistencí.
Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Whisky Talisker 10 YO je vyráběna v jediné palírně na ostrově Skye a je typickým příkladem ostrovní sladové whisky, ceněna díky své tvrdé, přímočaré, nekompromisní chuti.
Don Papa Alon je limitovaná edice filipínského rumu, která vzdává hold duchu přírody a svobody. Jméno „Alon“, což v tagalogu znamená „vlna“, odkazuje na spojení ostrova Negros s oceánem a přírodními silami
Tradiční „griotka“ se připravuje z pravé višňové šťávy, která jí dodává typickou chuť, vůni i barvu. Chutná výborně samotná, ale skvěle se hodí i k doladění zmrzlinových pohárů nebo míchaných drinků.
V tomto unikátním černém rumu nalezneme 11 druhů koření dle tajné receptury. Stejně jako legenda všech moří je Kraken rum silný, chuťově výrazný, černý, ale s jemným závěrem.
Lagavullin, whisky, která získává nejpomalejší destilaci ze všech Islay sladů, poté co stráví šestnáct let ve starých dubových sudech, než se stáčí do lahví. Pronikavý a silný, to je skvělý Islay slad. S bohatě rašelinovou, hlubokou, kouřovou příchutí. Má intenzivní a dlouhý závěr.