Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Rumový Elixir Kakadu představuje typickou banánovou chuť Karibiku. Kakadu se vyrábí z blendu tří až pětiletých rumů, vyzrálých banánů macerovaných v rumu a karamelu.
Don Papa přichází v nové receptuře, která nabízí výrazně „rumovější“ zážitek. Nadchne milovníky rumů, kteří preferují sušší chuť, a zároveň si zachovává charakteristickou vůni a chuťové tóny, pro které je Don Papa tak oblíben.
Plantation XO je výjimečný rum pocházející z karibské oblasti. Tento rum je nejdříve stařen v sudech po burbonu přímo na ostrově Barbados a poté ještě v sudech po koňaku ve Francii.
Santos Dumont XO je neobvyklý rum, který pochází z Brazílie. Zraje v sudech po sherry a portském víně. Dokonale jemný, bohatý, hřejivý rum s příjemně viskózní, hutnější konzistencí.
Karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku a pepře.