Bohatá skotská, která dokonale vyvažuje trilogii chutí a textur. Vyrábí se z ručně sbíraných sudů, které zrají 18 let, přičemž každou další sezónu vytváří vrstvy komplexní chuti. Whisky, která stojí za to počkat. Pijte to čisté nebo na kamenech.Nával sladkého ovoce a krémová hladkost. Dlouhý, luxusní závěr.
Dictador Colombian Treasure gin je jedičný tím, že po jeho destilaci zraje dlouhé měsíce v sudech, ve kterých byl dříve rum. Tím to je docíleno charakteristických tónů dřeva a vanilky. Hlavní ingrediencí je kolumbijské ovoce - citrónová mandarinka, která dodává ginu vyváženou chuť sladkých a kyselých profilů.
Dictador Colombian Aged je gin, který po destilaci zraje v sudech. V těchto sudech byl kdysi uskladněn Dictador Rum. Jemný gin s přidanou příchutí rumu.
Japonský gin obsahující výtažky z mnoha asijských a japonských bylin např. japonský pepř. Jeho aroma je charakteristické výraznou chutí asijského citrusu Yozu.
Xaymaca evokuje jméno, které dali ostrovu jeho první obyvatelé, Arawakové. Tento nektar je návratem k počátkům jamajského rumu v celé jeho komplexnosti a intenzitě.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.
Hedgehog Gin, pocta americké legendě Ronu Jeremymu, je jediný gin na světě, který obsahuje bylinky lásky (afrodiziaka), jako jsou damiána, ženšen a guarana.
Ve finálním blendu se snoubí chutě východu i západu. Ve vůni se vedle tropického aroma projevují tóny vanilky, rozinek pomerančové kůry a karamelu. V chuti naopak dominuje nasládlost sušeného ovoce s dotekem dubového dřeva.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.