Tato dvanáctiletá whisky patří mezi nejuznávanější single malt whisky ve Skotsku. Pro svou výlučnost a původ je vyhledávaným základem pro nejlepší míchané skotské.
Port Charlotte je whisky s výrazným rašelinovým nádechem (40 ppm) a bohatým hlubokým charakterem. Je vyrobena ze 100% skotského ječmene, pomalu destilovaná, a po celou dobu zrající na březích jezera Lochindaal.
Skotská jednosladová whisky Bowmore 15 YO, aroma je prostoupeno hořkou čokoládou, sušeným ovocem a typickou kouřovostí. V chuti je cítit cedrové dřevo a karamel. Závěr je robustní s tóny višní.
Ardmore Legacy je v chuti lehká, plná whisky navazující na aroma, s jemnými tóny rašeliny. Příjemný, středně dlouhý závěr. Ideální vstupní brána pro ty, kteří chtějí poznat svět „peated single malts“.
Maker’s Mark je originální ručně vyráběný bourbon, který se nyní vyrábí stejně jak ho vyráběl Bill Samuels, st. od roku 1958 – s použitím zvláštní receptury a jedinečného osobního přístupu.
Glenfiddich 18 let zraje po dobu 18 let v sudech ze španělského dubu po sherry a v sudech z amerického dubu po bourbonu, což významně přispívá k její jemné a zralé chuti.
Muja Irish Whiskey je prémiová směs charakterizovaná procesem trojité destilace a dvojitého zrání ve speciálně vybraných sudech po bourbonu a sherry. Tento metodický přístup vede k vyvážené směsi single grain a single malt whisky s výrazným závěrem.
Octomore 15.3 vyniká komplexní chutí, která kombinuje super těžké rašeliny a ječmene z ostrova Islay. Ve vůni najdete jedinéčné tóny sušenek, sladu a rašeliny. Nejlépe si ji vychutnáte čistou, na ledu nebo v prémiovém koktejlu.
Octomore 15.2 v zraje v sudech po bourbonu, červeném víně a cognacu. Octomore 15.2 je whisky, která byla destilována ze 100% skotského ječmene Concerto. Vyniká kořeněnou chutí s tóny uzeného dubu, pražené kávy, černého pepře a sušeného ovoce.
Jedná se o single malt whisky ze skotské palírny Bruichladdich na ostrově Islay. Octomore 15.1 zrála pět let v dubových sudech z proslulých vinařských oblastí, které dříve obsahovaly Oloroso a Amarone, což ji dodává komplexnost, hloubku, pikantnost, typickou červenou barvu, ovocné tóny a právě zmíněnou nakouřenost.