Déle zrající whisky od Cardhu, která zůstává v sudu 18 let pro bohatší a komplexnější chuť. 18 Y Cardhu si zachovává měkký, přístupný styl, ale přidává do směsi tóny bohatého ovoce, kůže a čokolády.
Jednoduchá, elegantní, velkorysá jednosladová skotská whisky Cardhu. S ovocným dortem, mandlemi a příchutí tropického ovoce tato 15letá Cardhu nejlépe září, když se podává čistá.
Lehký charakter 12Y Cardhu je vynikajícím výchozím bodem pro každého, kdo začíná na své cestě za whisky. Lákavá a hedvábně hladká, to je typický Cardhu.
Founder’s Reserve je jedinečným pojetím staré Irish Pot Still Whiskey. Je originální s charakteristickou směsí, kterou vytvořil zakladatel Bernard Walsh.
Flaming Pig je směs irské single malt a obilné whisky, vyrobené tak, aby byli bohatší a kořenitější, s přidanou kouřovostí, z intenzivního vypalování v sudech.
Vůně je ovocná, silná, dřevitá a díky silně vypáleným sudům do sladka. Chuť silná, alkohol je cítit, nicméně i přes svou sílu nepálí. Sladkost dřeva a ovoce je možné najít i v chuti, závěr do povidlova, švestkova a je teplý a dlouhý.
V prestižní soutěži World Whiskies Awards 2017 (WWA), whisky Paul John Brilliance získala zlatou medaili. Také získala cenu Asian Distillery of the year 2016.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Yushan whisky zrála v sudech po Bourbon a sherry. Proces zrání dal whisky vláčnou jemnou povahu s tóny jasné cereální sladkosti, karamelu, sušeného ovoce, ananasu, manga a bohatou čirou příchutí medu.