Caol Ila 11 y. o. Ambrosial Feast z řady Special Releases 2024 je nejen nezvyklou unpeated variací single malt z Islay, ale také whisky se zajímavým výrobním postupem.
Port Charlotte Islay Barley 2014 ztělesňuje vše, čím může a měla by být whisky z Islay. Vyrobená, destilovaná, zrající a plněná do lahví výhradně na tomto ostrově.
Tato jemná, nerašelinová whisky zraje na ostrově Islay, převážně v sudech po bourbonu, s menším podílem sudů po víně, které dodávají tóny ovoce a koření.
Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Kilbeggan je na rozdíl od většiny irských whiskey destilována „pouze“ dvakrát. Zachovává si tak intenzivnější chuť a charakter původních irských whiskey.
Desetiletá whisky Oban Special Release 2022 s jemnou krémově hladkou texturou a výraznou chutí s tóny vína a ovoce, které nesou náznaky sladké fialky a kořeněné švestky.
Oban 10 YO Coastal Orchard z řady Special Releases 2024 zraje v opakovaně plněných sudech a poté zčásti dozrává ve znovu vypálených sudech z amerického dubu „ovoněných“ oloroso sherry.
Single malt skotská whisky Oban zraje nejprve v sudu po SHERRY AMONTILLADO a dozrává v sudu po karibském rumu. To zní dělá jedinečnou whisky s nepřeberným množstvím chuťových tónů jako dělanou pro Special releases.
Whisky Oban Distillers Edition byla destilována v roce 2003. Závěrečné, druhé zrání probíhá v sudech po sherry Montilla Fino, které jsou uzavřeny novými, silně vypálenými víky.
Roseisle, jednosladová skotská whisky vyrobená mistrovským spojením jednoduchých prvků, které vás povznesou až do nebe. Není divu, že je součástí Special Release.
Roseisle Origami Kite II 12YO rozvíjí bohatost chuti loňské limitované single malt. Za svou jemnost a zároveň rafinovanost vděčí zrání ve třech typech sudů, a to jak ve first-fill sudech po bourbonu, tak v těch opakovaně plněných.