Toto víno je světle slámově žluté barvy s jiskrnými odlesky a bohatým dlouhotrvajícím perlením. Ve vůni připomíná ovocné tóny jablek s postupným přechodem do květinových tónů rozkvetlé akácie.
Vynikající francouzský Crémant, vytvořený s pečlivostí a podle tradičních metod. Crémant Haut-Mouleyre je směs dvou odrůd - Semilllion a Merlot, které se sklízí ručně.
Tóny světle zelenkavé barvy, bohatá pěna a jemné trvalé perlení charakterizují ve vzhledu toto šumivé víno. Vůně je intenzivní a velmi elegantní s tóny ovoce, jako jsou žlutomasé broskve.
Dobře strukturované šumivé Prosecco, které vyniká světlou slámově žlutou barvou a intenzivním jemným perlením. Ve vůni se projevují jablka odrůdy Golden Delicious, chuť se vyznačuje podmanivými tóny medu, černé lékořice a akátového květu.
ROSSINI PROSECCO FRIZZANTE DOC je šumivé víno z Itálie. Prosecco Frizzante je styl Prosecca, který má jemné a jemné šumění, typicky s mírně nižším tlakem ve srovnání s plně perlivým Proseccem (Spumante).
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na italských vinicích ve vinařské slavné oblasti Prosecco Doc - extra dry.
Polosuché perlivé víno s bohatým perlením, slámové barvy se zelenkavými odstíny. V aroma dominuje svěžest a ovocitost, v chuti upoutá opět bohatým vjemem ovoce a dobře vyváženými kyselinkami. Svěží víno s příjemným ovocitým dozvukem.
Hrozny na tento suchý sekt pocházejí převážně z regionu Furlansko-Julského Benátska. To dává Martini Brut jeho ovocný, přesto suchý charakter. Tradiční charakter vína vzniká z klasických hroznů pro šumivá vína, včetně odrůd Chardonnay a Glera.
Tradiční španělské šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Základem této Cavy je výběr ze tří tradiční odrůdy vinné révy. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou.
V láhvi Summum je shrnuta celá historie, styl zpracování cava a ukázka snahy týmu dosáhnout dokonalosti, vznešenosti a maximálního výrazu terroir naší půdy.
Šumivé víno MI bylo vyrobeno naprosto přírodním procesem, metodou našich předků, jen s minimálními zásahy do výroby. Můžeme říct, že si víno MI jde od začátku až do konce svou vlastní přirozenou cestou.