Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Speciální receptura, unikátní příprava za studena a optimální doba zrání vytvořily zcela výjimečný bylinný likér Haltiatunturi. Jeho základem je více než 12 léčivých bylin macerovaných v alkoholu zušlechtěném speciální skandinávskou technologii.
Yosu Liqueur je unikátní elixír, který kombinuje starověké tradice a současné chutě. Tento likér vzniká díky vášni a zvědavosti dvou výjimečných osobností z oblasti lihovin - Param, indický odborník na rostliny z Bombaje, a Alain, mistr destilace z francouzské Charente.
Pomerančový likér, zděděný po tradici od Martiníků, je jedním z nejlepších skrytých pokladů v Karibiku. Tento likér spojuje síla rumu, sladkost třtinového cukru, teplost koření a hořkého pomeranče.
Likér z whisky s broskvovou příchutí. Má komplexní směs bourbonu, ovoce a bylinek. Jeho vůně je cítit nejen po broskvích, ale i po pomeranči a vanilce.