Kubánský rum, zrající minimálně po dobu 9 let v dubových sudech po bourbonu. Výsledek této tradiční a poctivé metody je vyvážená chuť po dubu a rozinkách.
Morgan Black Spiced tvoří směs koření mimo jiné prvotřídní hřebíček a svůdně aromatická kůra skořicového stromu Cassia. Je vyráběn z nejkvalitnější třtinové Blackstrap melasy, je 3x destilovaný a stařený ve dvakrát vypalovaných dubových sudech.
Torres 5 YO brandy zraje tradičním solera systémem. Má barvu topasu s nazelenalými a starozlatými odlesky, vyzrálá vůně, intenzivní a koncentrovaná chuť s tóny teplého koření.
Bacardi Carta Negra zraje okolo 4 let v silně vypálených dubových soudcích. Má nejvýraznější aroma z celé řady Bacardí - chuť sušených švestek, sladkého tropického ovoce a vanilky, v závěru dotek lékořice.
Bacardí Carta Oro zraje v průměru 3 roky v malých dubových sudech, má výrazné aroma vanilky, máslového karamelu, sladkého banánu a meruněk s dotekem tropického ovoce.
Botanic Ultra Premium Gin je čtyřikrát destilovaný gin, do kterého se přidá směs rostlin původem ze Španělska – jedná se o jalovec a velmi vzácnou „budhovu ruku“, ale také mandarinky, tymián, koriandr, citrony, skořici, mátu, heřmánek, anýz, sladké pomeranče, mandle nebo mango.
Třikrát destilovaný gin, při jehož výrobě se kromě jalovce a výběru z bylin používají i exotické citrusové plody, které ginu Botanic Premium dodávají jeho nezaměnitelný charakter.
Kilbeggan je na rozdíl od většiny irských whiskey destilována „pouze“ dvakrát. Zachovává si tak intenzivnější chuť a charakter původních irských whiskey.
Bowmore 12 YO je komplexní a perfektně vyvážená whisky s mnoha světovými oceněními. Ve vůni jsou jemné tóny citrónové kůry a medu v příjemné rovnováze s charakteristickou bowmorskou kouřovostí.
Skotská jednosladová whisky Bowmore 15 YO, aroma je prostoupeno hořkou čokoládou, sušeným ovocem a typickou kouřovostí. V chuti je cítit cedrové dřevo a karamel. Závěr je robustní s tóny višní.